Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Magazín

AUTIBOX - PARAVÁN pro didaktické prvky

20. 5. 2018

Paraván – autibox, byl původně navržen pro děti s poruchou atistického spektra. Paraván v prostorách třídy, ale také kdekoli jnde variabilně rozdělí prostor. Vytvoříte soukromí pro kohokli kdo to potřebuje. 

Konstrukce paravánu je vyrobena z pevného masivního dřeva. Opravdu bytelný kus nábytku nepadá a je dostatečně pevný proto, aby se z něj bezpečně odnímaly didaktické prvyky upevněné na suchý zip k textilii paravánu.

Textilie paravánu je vlastně měkkou částí suchého zipu a slouží dobře k názornému předvádění v zorném poli dítěte. Textýlie je umístěna na paravánu oboustranně.

Součástí paravánu nejsou didaktické prvky, ty si můžete vybrat podle libosti z nabídky MAXIM-ZDR samostaně. Velmi dobře slouží k práci s didaktickou ABECEDOU.

Snoezelen terapeutický set "LABUŤ"

5. 5. 2018

Terapeutické Snoezelen sety jsou určeny všude tam, kde nemáte možnost pořídit samostanou místnost Snoezelen-MSE. 

Vhodné jsou k umístění do tříd, družin, stacionářů, nemocnic, ordinací psychologů apod.. Využití je velmi široké a mělo by nabídnout možnost Snoezelen terapie i v místech, kde jste omezeni financemi či prostorem.

Funkčnost takového setu je srovnatelná s místností Snoezelen. Nezbytnou součástí takového setu je kompetentní proškolený Snoezelen odborník, který ví jak s klientem pracovat.

Taktilně haptický koberec

5. 5. 2018

Podpůrné opatření – Taktilně haptický, didaktický-senzorický koberec je skvělou volbou pro děti s Autismem. Variabilní pomůcka, kterou je možné dokupovat a zvětšovat snadným připnutím na zip, který je pevný kovový. Každý samostatný díl má rozměr 100×150 cm.
Barevné provedení lze zvolit podle přání.

Tyflo senzo didaktický koberec

5. 5. 2018

Tyflo senzo didaktický koberec je skvělým řešením pro rozvoj dětí se zrakovým oslabením. Kombinace a variabilita pomůcky nabízí množství variant k poutavé koncentrované hře, která rozvíjí.

Tyflo senzo didaktický koberec je vynikajicím pomocníkem v podpůrných systémech jakékoli školy nebo školského zařízení pro děti se zrakovým oslabením ale také Autismem.

Optická vlákna v kořeni stromu

4. 5. 2018

Optická vlákna v kořeni stromu jsou vyhledávána zejména dětmi s atismem. Taktilně haptická stimulace kořene stromu a světelný podtext optických vláken je pro tyto děti jak magnet.

Třpytivá optická vlákna v kruhovém závěsu

4. 5. 2018

Optická stimulace prostřednictvím třpytivého kruhového závěsu je výjimečná. Patří do kategorie pomůcek – za málo peněz hodně muziky. 

Třpytivá optická vlákna  v kruhovém závěsu mám ve své Snoezelen místnosti, kde je používám zejména pro děti s těžkou formou kombinovaného postižení. Třpytivý závěs mám umístěn nad polohovací Labutí, která je dostatečně prostorná. Optická vlákna jsem umístila ve výšce cca 40 cm nad pomůckou, aby dostatečně motivovaly dítě k úchopu. Dvě samostatné pomůcky optických vláken, které jsou v závěsu umístěny umožňují nekonečné možnosti pro volbu barev. 

Renáta Filatova

Poděkování

1. 12. 2017

Vážení a milí zákazníci, velmi pěkně bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši přízeň na Konferenci Bazální stimulace v Ostravě. Velice nás potěšil zájem o naše výrobky a kurzy, které nabízíme v rámci MAXIM-ZDR, z.s. „Využití kompenzačních pomůcek v praxi“. 

 

KURZ - VYUŽITÍ KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK V PRAXI

27. 9. 2017

Jednodenní kurz využití kompenzačních pomůcek v praxi je zaměřen na praktické využívání pomůcek, které pracovníci v pomáhajících profesích znají, ale mnohdy je neumí použít a zefektivnit tak svou práci. Cílem kurzu je předvést v praktických ukázkách s konkrétními kompenzačními pomůckami zájemcům množství poloh, které můžeme využít s jedinou kompenzační pomůckou. 

Ředitelé základních i speciálních škol mohou proškolit současně své pedagogické pracovníky  v době jarních prázdnin, víkendů a pod., podle idividuálních možností školy nebo školského zařízení v uzavřených kurzech připravovaných na míru. 

Anotace a termíny kurzů naleznete ZDE

 

Centrum pečovatelské služby Domovinka

15. 6. 2017

Domovinka (we­bové stránky zde)

Sociální služby centra pečovatelské služby jsou určeny k pomoci zdravotně postiženým a seniorům, kteří nejsou schopni se o sebe v plné míře postarat. Starají se o jejich osobní hygienu, zabezpečují jim nutné domácí práce a další životní potřeby, pokud jim toto nemohou poskytnout rodinní příslušníci. Služby poskytujeme občanům přímo v jejich domácnostech, včetně domácností v domech zvláštního určení a v zařízeních centra pečovatelské služby CDS – centrum denních služeb Domovinka, SOH – středisku osobní hygieny a v poradně odborného sociálního poradenství jehož součástí je i půjčovna kompenzačních pomůcek.

 

Denní centrum Mateřidouška, o.p.s. (Chodov)

15. 6. 2017

Denní centrum bylo založeno 6. srpna 2007. Dne 18.10. 2007 získala společnost registraci od Krajského úřadu Karlovarského kraje, která ji opravňuje poskytovat služby sociální péče v souladu se zákonem č. 108/2006 (Zákon o sociálních službách).

Denní a týdenní stacionář Jihlava

15. 6. 2017

Poskytujeme ambulantní a pobytové sociální služby osobám s mentálním a kombinovaným postižením s důrazem na respektování jejich práv, přátelskou atmosféru a příjemné prostředí.
Poskytujeme uživatelům podporu podle individuálních potřeb v dosahování co největší soběstačnosti při zvládání běžných životních situací. Rozvíjíme jejich schopnosti a dovednosti. Snažíme se o jejich maximální začlenění do běžné společnosti.

MIKASA o.s. - volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením

15. 6. 2017

MIKASA, je sdružení které poskytue volnočasové a aktivizační činnosti pro děti a mladé lidi se středně těžkým a těžkým kombinovaným postižením.

Dětský domov se školou, středisko výchovné péče a základní škola Býchory

15. 6. 2017

Dětský domov Býchory, který provozuje ve svých prostorách pro své klienty také základní školu a od počátku roku 2014 zároveň zajišťuje provoz Střediska výchovné péče v Kolíně, je v rámci České republiky unikátním zařízením.

Dětské centrum Domeček, p.o. (Ostrava)

15. 6. 2017

DC poskytuje komplexní zdravotní, výchovnou a sociální péči dětem ve věku od 0 do 3, případně do 6 let. V rámci péče o děti vyžadující okamžitou pomoc je poskytována péče dětem bez omezení věku. Jedná se o nestátní zdravotnické zařízení, jehož zřizovatelem je Statutární město Ostrava.

Domov pod Kuňkou (Ráby)

15. 6. 2017

Domov pod Kuňkou je příspěvkovou organizací Pardubického kraje, která poskytuje dvě sociální služby. Domovy pro osoby se zdravotním postižením (místo poskytování sociální služby je v Rábech) a chrá­něné bydlení (místa poskytování sociální služby jsou v šesti bytech v Pardubicích a ve třech bytech v Přelouči).

MŠ Dubňany

14. 6. 2017

Mateřská škola I Dubňany

se nachází uprostřed sídliště. Pro svou činnost využívá dvoupodlažní budovu a přilehlou školní zahradu vybavenou herními prvky a pískovišti.

Integrace platebního portálu GP WebPay

3. 8. 2016

Vážení návštěvnící, chtěli bychom Vám oznámit, že jsme na našem eshopu itegrovali platební portál GP WebPay, který umožňuje online platbu prostřednictvím kreditní karty. Vaši objednávku zaplatíte okamžitě a tím se urychlí celý proces od…

Změna názvu spolku Bazalsnuz® na MAXIM-ZDR®

18. 3. 2016

Metodické listy pro práci ve Snoezelen-MSE

11. 9. 2015

ASNOEZ® - Asociace Snoezelen konceptu ČR vydává Ediční řadu s názvem METODICKÉ LISTY. Metodické listy jsou ze zařízení proškolených v konceptu Snoezelen – MSE, která úspěšně implementovala koncept Snoezelen – MSE do praxe svého zařízení a…

Vodní bublinkové sloupy opět v prodeji !!!

2. 9. 2015

S radostí oznamujeme, že jsme opět zařadili vodní bublinkové sloupy do naší nabídky. Sloupy nabízíme ve standartních rozměrech (200cm/20cm, 175cm/20cm, 175cm/15cm a 150cm/15cm), ale pokud máte zájem o sloup v jiném libovolném rozměru,…

Snoezelen ,,Mořský svět´´ na Robinsonce

27. 8. 2015

Roku 2013 jsme v Mateřské škole na Robinsonce v Ostravě Porubě navrhli a následně uvedli v provoz Snoezelen místnost s tématem ,,Mořský svět´´

Tato mateřská škola logopedická pečuje o děti s vadami řeči a integruje děti s kombinovanými vadami a autismem.

Letní prázdninová akce na publikaci Snoezelen-MSE

25. 6. 2015

Nabízíme letní prázdninovou akci na knihu Snoezelen-MSE  za mimořádnou cenu 250,– Kč

SLEVY PRO ROK 2015

5. 5. 2015

V ROCE 2015 JSME NAŠLI ZPŮSOB, JAK VÁM UDĚLAT RADOST. HRAVÝMI, KONCEPČNÍMI, PŘITOM VÝJIMEČNÝMI SLEVAMI.

SLEDOVAT NÁŠ WEB V ROCE 2015 SE VÁM OPRAVDU VYPLATÍ. PŘIPRAVILI JSME SI PRO VÁS TAKOVÉ NOVINKY VE SLEVÁCH, ŽE BUDETE KOUKAT. TAK NAPŘÍKLAD:  

Podpora pečujících osob o osoby se specifickými potřebami. Tato podporující sleva ve výši 10% se vztahuje na výrobky Kreativ­ního ateliéru MAXIM-ZDR.CZ a také na vzdělávací semináře Snoezelen v teorii a praxi – základní pojetí moderního interaktivního multismyslového konceptuSeminář Snoezelen v praxi – rozšiřující pojetí moderního interaktivního multismyslového koncept. Slevu mohou uplatnit  osoby pečující o zdravotně handicapované občany, náhradní rodiče, církevní organizace a školské organizace, které vyučují ošetřovatelství, speciální pedagogiku, sociální práci a další pomáhající profese. 

Jednička bude mezi našimi klienty velmi oblíbená. Jedničky jsou zákazníci zaregistrovaní na našem e-shopu MAXIM-ZDR.CZ. Registrovaným zákazníkům náleží po celý rok 2015 1% slevy z kompletního sortimentu našeho e-shopu. Je to jediná sleva, která se může sčítat s ostatním typem slev.

Pocitová sleva – máte pocit, že by vaše sleva mohla být ještě vyšší? Volejte Jitku Zárubovou, ekonomku společnosti BAZALSNUZ, ucet­ni@bazalsnuz.cz, mobil: 774467406, můžeme si o tom promluvit. 

Při objednávce zboží za 4.000,– Kč a více neúčtujeme poštovné a balné.

Katalogy ke stažení

9. 3. 2015

Vážení návštěvníci,

dnešním  dnem jsme zprovoznili novou sekci Katalogy ke stažení, kde si můžete nejen prohlédnout aktuální kompletní katalog na letošní rok, ale také letáky speciálních produktů. Doporučujeme si prohlédnout novou nabídku z kategorie Tyflopomůcek či letáky pomůcek Držák úchopu a Klokan.

Více zde

 

 

Recenze k publikaci Snoezelen-MSE

3. 3. 2015

Informace k recenzované knize: FILATOVA, R. Snoezelen-MSE Publikace podporuje činnost Asociace konceptu Snoezelen v České republice Vydavatel: Asociace konceptu Snoezelen České republiky, Sazba a tisk: Tiskárna Kleinwächter, 2014 Počet…

Terapie klienta po centrální mozkové příhodě zaujala i ve Finsku

16. 1. 2015

MARTIN MACEČEK

Ostrava – Jejich tvůrčí a systematická práce už definitivně překročila hranice. Češi slavili ve Finsku, v Hämeenlinně, zhruba padesátitisícovém městě na půli cesty mezi Helsinkami a Tampere, zasloužený úspěch.

„Poprvé byl český zástupce vybrán k prezentaci na mezinárodní konferenci ISNA-MSE. Renata Filatová, prezidentka stejnojmenné organizace v České republice i na Slovensku, vystoupila na přelomu října a listopadu loňského roku před celosvětově sezvanou odbornou veřejnost,“ vrátil se k akci Petr Kudělka, lektor Snoezelen konceptu s mezinárodní akreditací.

Téma příspěvku Renaty Filatové, garanta a supervizora Snoezelen-MSE a prezidentky ISNA-MSE v České a Slovenské republice, na mezinárodní konferenci ISNA-MSE je založeno na terapii u klienta po centrální mozkové příhodě. „Zabývala jsem se v něm efektem Snoezelen konceptu v přímé terapii na lůžku klienta, bez nutnosti mít plně zařízenou Snoezelen místnost,“ nastínila autorka, která patří v oblasti využití Snoezelen terapie i mimo stejnojmennou místnost k předním, mezinárodně uznávaným odbornicím, něco málo ze svého příspěvku.

Její přednáška vzbudila velký zájem, prakticky ihned se jí ozval významný kanadský odborník Michel Theroux, jenž Renatě Filatové přednesl vlastní zájem o spolupráci.

„Renáta Filatová zaujala posluchače hlavně tím, že přednášku obohatila o praktické zkušenosti a videoukázky ze své Snoezelen činnosti. Jedná se o oblast rané péče v domácím prostředí (novorozenecké a kojenecké období), péče o děti s kombinovaným postižením (od 0–12 let), péče o děti s těžkým stupněm mentální retardace (15–18 let), ukázky práce s klienty po centrální mozkové příhodě, což byl stěžejní bod jejího vystoupení. V ukázkách se však objevily i možnosti práce se seniory s různými formami demence, kteří se nacházejí nejčastěji ve svém domácím prostředí,“ dodává Petr Kudělka, její blízký spolupracovník, jenž ji ve Finsku doprovázel v roli lektora s mezinárodní akreditací.

Pagliano: Cirkadiánní rytmy ovlivňují i kožní buňky

16. 1. 2015

MARTIN MACEČEK

Ostrava – Mezinárodní konference ISNA-MSE ve finském městě Hämeenlinna nabídla řadu zajímavých a podnětných příspěvků od renomovaných specialistů. Jedním z nich je i docent Paul Pagliano z univerzity Jamese Cooka v australském Townsvillu. Nejen jeho přednáška bude podrobněji představena v jednotlivých kurzech pořádaných Asnoez.

Známý neuropsycholog se ve svém vystoupení věnoval především multismyslovému prostředí a chronocepci, smyslu pro vnímání času, která je podle něj předpokladem pro všechny formy komunikace.

Paul Pagliano, který ve svých výzkumech věnuje třeba vzdělávání pro studenty či děti se speciálními potřebami či multismyslové stimulaci pro děti a dospělé se smyslovými poruchami, zajímavě vysvětlil cirkadiánní rytmy: „Tenhle rytmus odkazuje k cyklu dne a noci a lze jej pozorovat u řady rostlin, zvířat, hub a co je zajímavé, dokonce i u baktérií. Čas je součástí vývojového procesu všech žijících věcí,“ tvrdí.

Paul Pagliano ve svém příspěvku upozornil i na skutečnost, že se učíme konáním… Zkrátka tím, že určitou činnost opakujeme. Tím si ji uložíme do paměťových stop a zapamatujeme. A to platí nejen u zdravých lidí, ale také u lidí s handicapem.

A v neposlední řadě zdůraznil i možnost využití této skutečnosti v rámci Snoezelen-MSE. Při práci ve Snoezelen-MSE prostředí je potřeba vnímat klientovy pocity a dát mu zakusit pocit radosti z vykonané činnosti, z úspěchu.

 

Ukázka z přednášky je ke shlédnutí zde

Specializační kurzy v Praze se připravují na červen

16. 1. 2015

MARTIN MACEČEK

Všichni, kdo mají hotovy kurzy Snoelezen v teorii a praxi (základní pojetí moderního interaktivního mutismyslového konceptu) a Snoezelen v praxi (rozšiřující pojetí moderního interaktivního mutismyslového konceptu), se mohou i nadále vzdělávat. Asnoez®, Asociace konceptu Snoezelen České republiky, pořádá jedinečné specializační kurzy. Pod vedením Katijany Harasic, mezinárodně certifikované lektorky ISNA-MSE Švýcarsko, která se specializuje na paliativní péči a na práci s klienty trpícími demencí, lze projít dvěma dvoudenními školícími programy.

První z nich – Integrativní Validace podle Richard® se uskuteční v termínu od 22. do 23. června letošního roku v Praze, ten druhý bude hned ve dvou následujících dnech na něj časově navazovat a jde o kurz Snoezelen v paliativní péči.

Na oba kurzy, jejichž cena je 4200 korun (170,– €), je možné se přihlásit zde

Společnost Asnoez® pořádá i základní vzdělávací kurzy – Snoezelen v teorii a praxi a Snoezelen v praxi.

Všichni zájemci o tyto vzdělávací mají možnost si toto základní vzdělání pro činnost ve Snoezelenu doplnit. Stačí využít nabídku termínů od ledna do konce tohoto roku.

Bližší informace zde.

 

Rehab se blíží. Karlsruhe bude hostit odbornou výstavu

16. 1. 2015

MARTIN MACEČEK

Veletržní centrum v německém Karlsruhe, druhém největším městě spolkové země Bádensko-Württembersko přivítá ve dnech 23. až 25. dubna asi pět stovek vystavovatelů. Po tři dny v něm bude probíhat osmnáctý ročník mezinárodní odborné výstavy Rehab určenou, jak už sám název napovídá, rehabilitaci, terapii a prevenci.

Mezi hlavními vystavovateli nechybí ani světoznámá jména – Paravan, jednička na světovém trhu v úpravě vozíčků, či Otto Both HealthCare, premiant ve světě protetiky a jeden z předních poskytovatelů inovativních produktů pro lidi s omezenou schopností pohybu a orientace.

„Rehab je skutečně jedna z největších výstav v Evropě věnující se tomuto tématu. Podle předchozích zkušeností se předpokládá, že ji může letos navštívit až sto tisíc návštěvníků, z řad odborné i laické veřejnosti,“ říká Petr Kudělka, zástupce firmy Bazalsnuz pro zahraniční spolupráci.

„Součástí odborné výstavy jsou přednášky odborníků týkající se různých témat z oblasti rehabilitace, prevence, terapie, kulturní vystoupení, představení odborných filmů,“ pokračuje Petr Kudělka s tím, že Bazalsnuz je prozatím zřejmě jediná česká či slovenská firma, která se výstavy Rehab zúčastní. „Pozvání do Karlsruhe jsme dostali v Rakousku na výstavě ve Welsu v roce 2014, kde proběhla odborná výstava INTEGRA týkající se rehabilitace a terapie,“ doplňuje.

Firma Bazalsnuz měla na výstavě v Rakousku velký úspěch, i proto jsme byli pozváni do Německa. „Návštěvníci ve Welsu oceňovali u našich produktů zejména ruční výrobu, kvalitu, barvy a design výrobků,“ připomíná Petr Kudělka.

Na výstavě budou Češi představovat pomůcky pro bazální stimulaci, kompenzační pomůcky, pomůcky pro didaktický a výukový program a také komponenty – měkký nábytek, který se využívá ve Snoezelen místnostech.

Jedním z hesel letošní výstavy Rehab je další komunikace a nové sítě. Organizátoři věří, že mezi vystavovateli bude probíhat čilá výměna. A to nejen zkušeností. „Právě tím je Rehab zajímavý. Terapeuti, zaměstnanci a management v rehabilitačních a pečovatelských zařízeních, tady nacházejí často velkou inspiraci. I proto se s nimi tady v Karlsruhe setkáváme,“ vzkazuje Olaf Nill, nákupčí z Tübingenu, který má na starosti zásobování ortopedické společnosti Brillinger.

Kärkkäinen: Vibracemi lze snížit svalový tonus

15. 1. 2015

MARTIN MACEČEK

Mezinárodní konference ISNA-MSE ve finském městě Hämeenlinna nabídla řadu zajímavých a podnětných příspěvků od renomovaných specialistů. Kromě Paula Pagliana, o kterém jsme psali minule, je to i Marco Kärkkäinen, finský psychoterapeut a odborník na vibrační pomůcky.

Jeho dlouhodobým centrem zájmu je výzkum účinků vibrací na lidský organismus. „Když cvičíte nebo chodíte, vaše svaly nejdříve pracují a pak relaxují. A když dochází k jejich kontrakcím, začínají vibrovat na vysoké frekvenci, když se naopak uvolňují, začínají vibrovat v nízkých frekvencích. Takže my využíváme stejné frekvence, jaké využívá lidské tělo. Neexistují žádné vedlejší účinky,“ říká.

Společně s dalšími odborníky vyvinul speciální vibrační systém, který je určen zejména lidem s poruchami spánku, pro děti s ADHD, pro lidi trpícími bolestmi a pro neurologickou rehabilitaci.

Jedná se o nízkofrekvenční vibrace, které jsou pro organismus bezpečné, jejich výhodou je, že působí najednou na celé tělo.

Pomocí těchto vibrací dochází k rychlým změnám v rehabilitaci, vibrace způsobují například snížení svalového tonu.

V přednášce popisoval působení jednotlivých druhů vibrací na nervový systém a produkci hormonálních látek, jako je serotonin, noradrenalin, dopamin a další, které mají vliv na tělesnou i duševní aktivitu a zdraví jedince.

Na základě studie na více než stovce klinik v různých zemích bylo potvrzeno, že nízkofrekvenční vibrace mají vliv na celostní systém člověka. Působí na něj po emoční stránce nesmírně pozitivně, mají příznivý vliv na metabolismus, limbický systém.

Po neurobiologické stránce ovlivňují svalově-nervový systém, somatosenzorický systém, hormonální systém a autonomní nervový systém. K tomu on sám dodává: „Nastávají velice rychlé a znatelné změny při rehabilitaci. Váš metabolismus se zlepšuje. Když začínáte s vibracemi, většina lidí cítí teplo, které se nejčastěji šíří od nohou nahoru do celého těla. Většině lidí zčervenají tváře. V průběhu ošetření dochází k akceleraci cirkulace vaší krve a lymfatické cirkulaci. Je to pro organismus osvěžující, ozdravující a dochází ke snížení bolestí.“

 

Ukázka z přednášky je ke shlédnutí zde

PŘEJEME VÁM ŠŤASTNÝ A ÚSPĚŠNÝ ROK 2015

1. 1. 2015

Vážení a milí klienti, příznivci našeho webu. Dovolte, abychom Vám poděkovali za všechny Vaše návštěvy na našich stránkách. Za trvalou podporu a přízeň, které si nesmírně vážíme. V říjnu letošního roku to bude šestnáct let, kdy pod…

Konference zakladatelů mezinárodních konceptů péče, Asociace PALMA

18. 12. 2014

Pro  nový rok 2015 jsme pro vás připravili mnoho zajímavých informací, akcí a produktů. Jednou z takových zjímavostí je Konference zakladatelů konceptů mezinárodní péče, pořádaná asociací PALMA. Jedná se o zcela mimořádnou akci, která nemá…

Mezinárodní konference ISNA-MSE Finsko

19. 11. 2014

Dobrý den, rádi bychom Vám zprostředkovali nejzajímavější příspěvky z mezinárodní konference ISNA-MSE, která proběhla 30.– 31.10.2014 ve Finsku. Přednášky budou podrobněji představeny v jednotlivých kurzech pořádaných ASNOEZ.® Více…

Křest knihy Snoezelen-MSE

23. 10. 2014

Slavnostní křest nové knihy Snoezelen-MSE speciální pedagožky a zástupkyně ISNA-MSE v České a Slovenské republice Renaty Filatove proběhl dne 15.10.2014 na III. mezinárodní Snoezelen-MSE konferenci.

Ohlasy na III. mezinárodní konferenci Snoezelen-MSE

23. 10. 2014

Ohlasy na konferenci

S laskavým svolením účastníků III. mezinárodní Snoezelen-MSE konference uveřejňujeme jejich reakce na konferenci, které k nám dorazily prostřednictvím emailů. Děkujeme za pozitivní ohlasy, které nás samozřejmě velice potěšily, neboť příprava této konference nebyla snadná. Upozorňujeme zároveň i tímto způsobem všechny účastníky na výhody, které jim z návštěvy konference plynou – jedná se o 10 procentní slevu na všechny kurzy ASNOEZ® pořádané v roce 2015 a na 20ti procentní slevu na výrobky kreativní dílny Maxim, která je součástí Bazalsnuz®, hlavního sponzora konference. Nutné je při objednávce na webových stránkach <a>www.percept-fun.com napsat, že jste byli účastníky této konference.

S přáním pěkných dnů

Mgr. Petr Kudělka

 

Nová publlikace

24. 9. 2014

Právě vyšla nová publikace autorky Renáty FILATOVE SNOEZELEN – MSE, Ostrava: Tiskárna Kleinwächter, IS­BN: 978–80–905419–3–1

Objednat si ji můžete u p. Marie Sýkorové, kontakt: msykorova@snoezelen-mse.cz.

Cena: 270,– Kč + poštovné a balné.