Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

PERCEPT - FUN s.r.o.

3. 5. 2021

Vážení zákazníci,

právě jste svědky transformace webu, který znáte již více než 20 let pod názvem MAXIM-ZDR. Naše organizace oblekla nový kabát a to doslova. 

Paradoxně v době, kdy mnohé firmy končí my začínáme novou kapitolu. Po dvaceti letech jsme změnili název, který z našeho pohledu lépe vystihuje podstatu našich výrobků. PERCEPT - FUN tedy VNÍMEJTE ZÁBAVU, přesně vystihuje hravost našich výrobků při zachování funkčnosti a kvality. Logo vytvořil mladý talentovaný výtvarník Jiří Filatov v naději, že budeme zajímavější pro mladou generaci našich zákazníků. A těm, kteří s námi spolupracují delší čas připomenou nejprodávanější pomůcky našeho sortimentu. V logu jsou použita písmena, jejichž tvary pomáhají ve stejnojmenných pomůckách polohovat už více než jednu generaci našich klientů. Tvarové polohovací pomůcky CÉČKO, ÉČKO, ÚČKO, TÉČKO patří mezi nejprodávanější kompenzační pomůcky pro malé i velké klienty. 

Děkujeme Vám, že námi prožíváte nové, zajímavé chvíle. Všechny závazky vůči našim klientům MAXIM - ZDR budou pochopitelně uspokojeny. Takže PERCEPT - FAN vážení.

 

Kolektiv společnosti PERCEPT - FUN s.r.o.