Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

DOPRAVA - didaktická, taktilně haptická, motivačně stimulační pomůcka

30. 6. 2018

Prázdniny začínají ale je třeba myslet také na to, že děti budou stále účastníky silničního provozu a o prázdninách ještě významněji než ve školním roce. Hravou formou můžeme vytvářet modelové dopravní situace v interiéru i v exteriéru. 

Velmi obíbenou didaktickou pomůcku DOPRAVA jsme proto doplnili o další prvky, které Vám umožní významnou variabilitu a poutavou zábavu. 

Pomůcka je vhodná do provozů MŠ, ZŠ, ale také stacionářů a pro Domovy pro osoby se zdravotním postižením. 

 

Více informací získáte na :

https://www.percept-fun.com/p/doprava-taktilne-hapticka-a-didkticka-pomucka-2/#829

 Doprava – taktilně haptická a didaktická pomůcka. Jedinečná speciálně pedagogická pomůcka pro děti jejichž rozvoj je potřeba podpořit v oblasti : Rozvoj kognitivních dovedností dopravní prostředky, dopravní značky, bezpečnost, rozvoj komunikace a řečových dovedností (pojmy spojené s aktivitou: názvy dopravních prostředků, dopravních značek, semafor) Rozvoj koordinace pohybu, orientace v prostoru. Set obsahuje kompletní řadu pomůcek : 10x panáček 4x semafór auta 4x semafór chodci, 2x přechod pro chodce 1x autobus, 1x tramvaj, 1x trolejbus, 1x náklaďák, 4x osobní auto 1x traktor 2x korba tahače, 4x návěs za tahač různé provedení, 1x valník na dřevo Budovy 3D: 1x pošta 1x kostel 1x škola, 1x obchod, 2x statek, 3x vesnické stavení, 1x návsí 1x obchodní dům, 1x městská škola, 1x policie, 1x hasiči, 1x nemocnice, 1x náměstí, 3x městský dům Dopravní značky: 6x zákazové, 4x příkazové