Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

SLEVY PRO ROK 2015

5. 5. 2015

V ROCE 2015 JSME NAŠLI ZPŮSOB, JAK VÁM UDĚLAT RADOST. HRAVÝMI, KONCEPČNÍMI, PŘITOM VÝJIMEČNÝMI SLEVAMI.

SLEDOVAT NÁŠ WEB V ROCE 2015 SE VÁM OPRAVDU VYPLATÍ. PŘIPRAVILI JSME SI PRO VÁS TAKOVÉ NOVINKY VE SLEVÁCH, ŽE BUDETE KOUKAT. TAK NAPŘÍKLAD:  

Podpora pečujících osob o osoby se specifickými potřebami. Tato podporující sleva ve výši 10% se vztahuje na výrobky Kreativ­ního ateliéru MAXIM-ZDR.CZ a také na vzdělávací semináře Snoezelen v teorii a praxi – základní pojetí moderního interaktivního multismyslového konceptuSeminář Snoezelen v praxi – rozšiřující pojetí moderního interaktivního multismyslového koncept. Slevu mohou uplatnit  osoby pečující o zdravotně handicapované občany, náhradní rodiče, církevní organizace a školské organizace, které vyučují ošetřovatelství, speciální pedagogiku, sociální práci a další pomáhající profese. 

Jednička bude mezi našimi klienty velmi oblíbená. Jedničky jsou zákazníci zaregistrovaní na našem e-shopu MAXIM-ZDR.CZ. Registrovaným zákazníkům náleží po celý rok 2015 1% slevy z kompletního sortimentu našeho e-shopu. Je to jediná sleva, která se může sčítat s ostatním typem slev.

Pocitová sleva – máte pocit, že by vaše sleva mohla být ještě vyšší? Volejte Jitku Zárubovou, ekonomku společnosti BAZALSNUZ, ucet­ni@bazalsnuz.cz, mobil: 774467406, můžeme si o tom promluvit. 

Při objednávce zboží za 4.000,– Kč a více neúčtujeme poštovné a balné.

SLEVY SE NESČÍTAJÍ! PROTOŽE JSOU TAK VÝRAZNÉ, ŽE VÁM BUDOU STAČIT I JEDNOTLIVĚ !!!

ZDRAVÍ VÁS CELÝ KOLEKTIV SPOLEČNOCTI BAZALSNUZ SPOLEČNĚ S KREATIVNÍM ATELIÉREM MAXIM-ZDR.CZ