Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Výstava ve Welsu - Snoezelen prostředí

12. 5. 2014

Dobrý den,
úspěšně jsme se vrátili z rakouského Welsu, kde ve dnech 7.5. – 9.5. 2014 proběhla výstava pomůcek pro osoby s postižením.

Jako hlavní řidič a technik naší posádky jsem měl za úkol nás bezpečně dopravit na místo výstavy a zpět, a také zajistit, aby veškerá technika (převážně instalována u polohovacího motýla) byla připravena včas a funkční. Protože se v naší firmě věnuji převážně vybavování Snoezelen místnostem, tato problematika mě samozřejmě zaujala i v Rakousku.

Z více než dvou set vystavovatelů, se Snoezelen prostředím zabývalo přibližně deset firem. Přesto jsem načerpal neocenitelné zkušenosti, ať už se jednalo o technické vybavení Snoezelen prostředí, podia a sedací vaky, muzikoterapii, lehátka, masážní přístroje nebo polohovací pomůcky.

Nabídka na výstavě INTEGRA v rakouském Welsu byla přehlídkou firem, které mají na rakouském trhu co nabídnout a jsou na zdejším trhu ikonami. Právě z těchto důvodů mě překvapil a potěšil obrovský zájem o výrobky kreativní dílny MAXIM-ZDR.CZ®, který byl ze strany návštěvníků enormní, ale také zájem hlavního manažera INTEGRY Hr. G. Stelzmüllera.

S pozdravem, Bc.Marek Švasta
Specialista na montáže Snoezelen prostředí