Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Profesor Pagliano vystoupí s tématem neuroplasticita na konferenci v Brně

1. 9. 2014

Milí návštěvníci našich stránek,

III. mezinárodní konference Snoezelen-MSE s názvem Terapie z rukou odborníků znamená luxus pro všechny smysly, která proběhne 15. – 16. října tohoto roku, se nazadržitelně blíží.
Dnes bych rád upozornil na téma mozek a neuroplasticita – s tímto nadmíru zajímavým tématem vystoupí renomovaný odborník, pan profesor Paul Pagliano z Austrálie.

Činnost mozku a neuroplasticita, tedy celoživotní schopnost mozku přizpůsobit se strukturálně i funkčně novým podnětům či změnám v prostředí je velice zajímavé téma. Schopnost nervových buněk stavět, přestavovat, rušit a opravovat svoji tkáň po celý život je zároveň oborem, ve kterém se objevují stále nové a nové poznatky na základě nejnovějších výzkumů.

Už dávno, alespoň v oblasti mozku neplatí známé přísloví – Starého psa novým kouskům nenaučíš. Poznatky o neuroplasticitě a fungování mozku se týkají a dají využít v oblasti školství, zdravotnictví, rehabilitace, psychologie a mnoha dalších oborů.

Pan profesor Pagliano přijíždí do České republiky poprvé a pravděpodobně na dlouhou chvíli naposledy, jeho itinerář je naplněn dlouho dopředu. Jsme velice šťastni, že se nám podařilo organizačně zajistit jeho návštěvu v České republice, stálo nás to značné úsílí.

Pan profesor má navíc úžasný dar podávat obtížná témata přinášející nejnovější poznatky z výzkumů po celém světě velice zajímavým a srozumitelným způsobem.

Na internetových stránkách www.snoezelen-mse.cz se dozvíte podrobnější inormace o celém programu konference. 
Je doslova „naplněn“ předními světovými i česko- slovenskými odborníky, kteří vystoupí se zajímavými příspěvky k tématu Snoezelen koncept.

Po přečtení programu mi jistě dáte za pravdu, že není třeba váhat s přihlášením na III. mezinárodní konferenci Snoezelen konceptu.
Učiňte tak co nejdříve, neboť kapacita sálu je omezena.

S přáním pěkných poprázdninových dnů
Mgr. Petr Kudělka