Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

SNOEZELEN-MSE, 2 PŘEPRACOVANÉ VYDÁNÍ

18. 5. 2023

Zdravíme všechny Snoezelenové nadšence!

Právě byla spuštěna předobjednávka publikace SNOEZELEN-MSE, 2 přepracované vydání FILATOVA, R., která byla pokřtěna zakladatelem Snoezelen konceptu Adem Verheulem a prof. P. Paglianim na III. mezinárodní konferenci „Terapie z rukou odborníků znamená luxus pro všechny smysly“....

První vydání bylo rozebráno přes poměrně vysoký náklad (1000 ks) ve velmi krátkém čase.Tlak odborné veřejnosti na reedici podpořil myšlenku rozšířeného vydání, kterou vám tímto nabízíme.

Předkládaná odborná publikace představuje vědecký terapeutický koncept Snoezelen-MSE. Publikace je členěna do čtyř kapitol a několika subkapitol, správně je opatřena předmluvou, úvodem, shrnutím a závěrem. Svým obsahem se zaměřuje na charakteristiku a podstatu terapeutického konceptu, který je v současné době využíván jak v oblasti školství, zdravotnictví i oblasti sociální péče. Svým pojetím tak reaguje na změny a nové přístupy při podpoře jedinců s postižením. Terapeutický koncept Snoezelen-MSE je aktuálně jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících disciplín české speciální pedagogiky s přesahem do oblasti zdravotní a sociální.
 
Publikace byla doplněna o nové poznatky z oblasti neurověd.
 
CENA: 329 Kč
 
Předobjednávka možná ZDE.