Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Ohlasy na III. mezinárodní konferenci Snoezelen-MSE

23. 10. 2014

Ohlasy na konferenci

S laskavým svolením účastníků III. mezinárodní Snoezelen-MSE konference uveřejňujeme jejich reakce na konferenci, které k nám dorazily prostřednictvím emailů. Děkujeme za pozitivní ohlasy, které nás samozřejmě velice potěšily, neboť příprava této konference nebyla snadná. Upozorňujeme zároveň i tímto způsobem všechny účastníky na výhody, které jim z návštěvy konference plynou – jedná se o 10 procentní slevu na všechny kurzy ASNOEZ® pořádané v roce 2015 a na 20ti procentní slevu na výrobky kreativní dílny Maxim, která je součástí Bazalsnuz®, hlavního sponzora konference. Nutné je při objednávce na webových stránkach <a>www.percept-fun.com napsat, že jste byli účastníky této konference.

S přáním pěkných dnů

Mgr. Petr Kudělka

 

ředitelka Základní školy Zahrádka, U Zásobní zahrady 8, Praha 3

Mgr. Dagmar Rosecká:

Děkuji jménem všech svých kolegů, kteří se zúčastnili konference, za velmi milý a přínosný zážitek, a to jak z hlediska přátelské atmosféry, tak i zajímavého  a podnětného obsahu. Zároveň děkujeme za uvedené výhody, které s velkou pravděpodobností využijeme.

Přeji Vám i Vašim kolegům hodně úspěchů v další činnosti a budeme se těšit na nějaké další setkání.

Zámek Břežany,p.o.

Zdeňka Protivínská

I já bych vám chtěla moc moc poděkovat za uspořádání pro mne naprosto úžasné a vysoce odborné konference!!!

Byla jsem nadšená nejen z velice příjemné  organizace, přirozené komunikace, ale hlavně prezentace aktivit na odborné úrovni.

Odvezla jsem si spoustu nápadů, které budu s kolegyněmi realizovat v naší sociální službě, takže určitě během příštího roku budeme účastnice Vašich odborných seminářů a taktéž využijeme Vaší podpory při dovybavení naší  místnosti Snoezelen.

Ještě jednou velké díky za setkání s milými lidmi a přenesení pozitivní energie do další naší práce.

FZ TnUAD v Trenčíne

PhDr.Iveta Matišáková PhD:

Dobrý deň, chcela by som Vám v mene svojom a aj mojej kolegyne poďakovať za vynikajúcu konferenciu. Veľmi veľa poznatkov, ktoré sme získali určite dokážeme využiť vo výuke našich študentov. Učíme na Fakulte zdravotníctva Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a ja sa venujem geriatrickému ošetrovateľstvu a kolegyňa neurologickému ošetrovateľstvu a okrem toho máme aj študentov v špecializačnom štúdiu v odbore  psychiatria, kde si myslím, že aspoň základné poznatky vieme aplikovať, aby sa o tejto možnosti dozvedeli, lebo sú práve z podobných zariadení ako ste ukazovali v prezentáciách. Prajem veľa úspechov v ďalšej práci s pozdravom Iveta Matišáková, Nikoleta Poliaková.

 

K centrum

Zuzana Rajčániová

ďakujeme za možnosť byť súčasťou takejto významnej a obohacujúcej udalosti. Vďaka pani Renátke si nás Snoezelen získal a našli sme v ňom ideálnu formu terapie pre detičky, s ktorými pracujeme. Konferencia bola miestom príjemného stretnutia so skvelýmii ľuďmi, ktorí vnímajú svoju prácu ako poslanie a robia ju srdcom. Opäť sme sa mnohými vecami inšpirovali, získali veľa zaujímavých a prínosných informácií, ale hlavne napriek nepriaznivej situácii na Slovensku nestratili presvedčenie, že sme na dobrej ceste a netreba sa vzdávať.

Ďakujeme, zľavu na výrobky Maxim sme si už uplatnili a pred pár dňami sme zariadili miestnosť.
Určite využijeme aj zľavu na vzdelávanie na budúci rok.

Vďaka za všetko a tešíme sa na ďalšie stretnutia.