Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Nové výrobky na našich stránkách

21. 5. 2014

Přejeme krásné ráno do nového týdne.

Na novém webu, který je už několik dní v provozu je několik nových výrobků, které jste dosud na našich stránkách neměli možnost vidět. Tyto výrobky bych vám ráda postupně představila.

Jedním z nových výrobků je taktilně-haptická deka – https://www.percept-fun.com/…icka-deka-1/, https://www.percept-fun.com/…la-motyli-2/.. Jedná se o nové produkty, který vyrábíme tzv. “na míru”pro potřeby klienta. Struktura povrchu deky je vyrobena z různých materiálů, které jsou přizpůsobeny potřebě cílené stimulace dle postižení klienta. Vzhledem k tomu s vámi provedení výrobku rádi zkonzultujeme.

Zátěžová deka https://www.percept-fun.com/…zova-deka-1/ – Tento výrobek jsme nabízeli klientům v rámci řešení Snoezelen prostředí. Patří mezi fixační pomůcky, je důležitou součástí péče o klienty s poruchami chování, hyperkinetickou poruchou, autismem, spastickou a hypotonickou formou DMO a kombinovanými vadami. Pro klienta je ukotvením, bezpečím, jistotou umožňující vnímání tělesného schématu. Pomůcka je vyráběna ve třech velikostech, individuální rozměry můžeme vyrobit na zakázku.

EMA – Taktilně haptická květina https://www.percept-fun.com/…a-kvetina-1/ je navržena pro kojence a batolata. Střed květiny tvoří hnízdo právě pro nejmenší, okvětní listy květiny mají rozdílnou, avšak různorodou strukturu materiálu s cílem stimulovat taktilně haptické vnímání dítěte.

Těším se na komunikaci s vámi při realizaci vašich zakázek.

Bc. Hana Jarkovská, manažer výroby