Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Mezinárodní konference ve Finsku - téma paní Filatové přijato k prezentaci

2. 7. 2014

Téma a zpracování přednášky paní Renáty Filatové, zástupkyně ISNA-MSE v ČR a SR uspělo v nabité mezinárodní konkurenci a bylo vybráno k prezentaci na mezinárodní konferenci ISNA-MSE ve Finsku, která proběhne v říjnu 2014.

Je to ohromný úspěch, poprvé byl český zástupce vybrán a může vystoupit před odborníky konceptu Snoezelen-MSE z celého světa.

Paní Filatova
se konceptu Snoezelen-MSE věnuje již více než 12 let, je mezinárodně certifikovaným lektorem konceptu Snoezelen-MSE, největší odbornicí a jediným garantem v oblasti Snoezelen konceptu v České republice a na Slovensku.

Téma jejího příspěvku
ve Finsku je založeno na terapii u klienta po centrální mozkové příhodě. Zabývá se efektem Snoezelen konceptu v přímé terapii na lůžku klienta, aniž by bylo nutné mít plně zařízenou Snoezelen místnost. V oblasti využití Snoezelen terapie i mimo Snoezelen místnost patří paní Filatova k předním, mezinárodně uznávaným odbornicím.

Z úspěchu paní Filatové máme ohromnou radost, neboť přijetí jejího tématu na mezinárodní konferenci je potvrzením vysokého standardu zástupců ISNA-MSE v ČR a SR.

Za ASNOEZ® – Asociaci Snoezelen Konceptu České republiky Mgr. Petr Kudělka