Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
PERCEPT FUN s.r.o. Menu

Kurz Působení Snoezelen konceptu na děti s ADHD

7. 7. 2014

I když se nacházíme v období dovolených a prázdnin, mnozí z nás (a určitě i mnozí z vás) se v tomto čase věnují nejenom odpočinku, ale také svým koníčkům a mnohdy i dalšímu vzdělávání a rozvíjení svých zájmů. Představitelé ASNOEZ absolvovali společně se švýcarskými kolegy z mezinárodní asociace ISNA-MSE kurz týkající se Snoezelen konceptu a jeho využití pro děti s autismem, s ADHD či pro děti s jinými diagnózami.

Hlavní součástí kurzu bylo praktické využití teoretických znalostí v rámci přípravy Snoezelen terapie. Snoezelen terapie pro tyto klienty musí samozřejmě brát ohled na jejich specifické možnosti a má napomáhat při zlepšení jejich stavu. Na závěr kurzu jsme absolvovali náročné zkoušky, při kterých jsme obstáli, což nás velice těší. 
Díky tomuto kurzu a hlavně díky tomu, že speciální pedagog, paní Renáta Filatova dlouhodobě využívá Snoezelen terapie pro děti s ADHD ve své praxi, můžeme od nového školního roku nabídnout speciálně zaměřený kurz Působení Snoezelen konceptu na děti s ADHD
Zájemci se mohou přihlásit na internetových stránkách www.snoezelen-mse.cz.

S přáním pěkných slunečných dnů

Petr